ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Bet στην Μπαρτσελόνα

Δύο επιλογές αποτελούν την πρόταση της στήλης στο anti-booker.com, προερχόμενες από Ευρωλίγκα και Κύπελλο Ιταλίας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Από το 7-9 η «Μπάρτσα» του πρώην «ερυθρόλευκου» κόουτς Μπαρτζώκα θέλει κάθε ματς στην έδρα της, από εδώ και πέρα, να είναι νικηφόρο. Προέρχεται από το βαρύ 85-65 στη Γερμανία, από την Μπάμπεργκ. Ήταν κάκιστη. Έχει τα τρία από τα τέσσερα επόμενα ματς στη Βαρκελώνη (πλην της εξόδου στο «ΟΑΚΑ» με τον Παναθηναϊκό), που πρέπει να είναι νίκες! Το πρόγραμμά της είναι καλό, έχοντας εκτός έδρας βατούς αντιπάλους, αρκεί να μην κάνει εμφανίσεις όπως η προηγούμενη. Ο Ολυμπιακός από το 11-5 είναι πιο άνετος και μετά το 77-69 επί του «τριφυλλιού» έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Η απουσία του Σπανούλη και το ματσάρισμα Τόμιτς-Μιλουτίνοφ αποτελούν δύο παράγοντες, ικανούς να κρίνουν την αναμέτρηση υπέρ των Καταλανών. Απλή νίκη της Μπαρτσελόνα είναι το ποντάρισμα, με ενδεχόμενη παράταση να μετρά στο bet.

Μίλαν – Τορίνο: Νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Όποια ομάδα περάσει θα βρει εμπρός τη Γιουβέντους. Η Μίλαν πρόσφατα, στο εγχώριο Σούπερ Κύπελλο, απέδειξε ότι μπορεί να δει τη «Βέκια Σινιόρα» στα μάτια. Σαφώς και είναι στόχος η διοργάνωση για τους «ροσονέρι», απέναντι ειδικά σε αντίπαλο που εκτός έδρας χάνει δύναμη. Την ερχόμενη Δευτέρα (16/1) οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά για το Πρωτάθλημα. Η Μίλαν σκοράρει δύσκολα στα τελευταία παιχνίδια της κι αυτό συνιστά πρόβλημα. Με την Κάλιαρι (1-0) λυτρώθηκε στο τέλος από τον Μπάκα, που ήταν (και είναι;) προς πώληση. Η τιμωρία του βασικού Νιάνγκ (πλάγιος επιθετικός) και ο τραυματισμός του Ρομανιόλι (αμυντικός) αποτελούν τα νέα προβλήματα για τον Βιτσέντζο Μοντέλα. Έχει, πάρει, ωστόσο, πολλές λύσεις από τον Λαπαντούλα στο επιθετικό σκέλος. Για την «Γκρανάτα» η απώλεια του πλάγιου επιθετικού Φαλκέ αποτελεί τεράστιο πρόβλημα. Υπάρχει πτωτική πορεία του «άσου», αλλά η Μίλαν και πάλι σε τιμές διπλασιασμού είναι bet με πιθανότητες. Από τη στιγμή που ενδιαφέρεται για τον θεσμό…

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
12/01/2017 — 01:58 μ.μ.
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 11.52
lose
Μίλαν - Τορίνο 12.06
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.13 93.94

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;