ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

«Κάρφωμα» στην ισοπαλία

Το λονδρέζικο ντέρμπι, ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι, έχει δύο φαβορί κι ένα σημείο αουτσάιντερ… Εμείς κόντρα στο ρεύμα!

Τότεναμ – Τσέλσι: Δύο αήττητες έδρες υπάρχουν στην Premier League, η μία είναι το «Λέιν» (7-2-0). Από την ήττα στο Μάντσεστερ, από τη Γιουνάιτεντ (1-0), η Τότεναμ έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο Πρωτάθλημα με γκολ 13-3. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Γουόκερ (αμυντικός, 18/0) και Βερτόγκεν (αμυντικός, 18/0), οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Ο Ντεμπελέ (μέσος, 11/0) πήρε ανάσες στο 1-4 με τη Γουότφορντ, μένοντας στον πάγκο, και θα είναι φρέσκος.

Ο Χάρι Κέιν έχει 17 γκολ καριέρας στα ισάριθμα πρόσφατα λονδρέζικα ντέρμπι που αγωνίστηκε, με 10 συγκομιδή στα τελευταία εννέα στο «Λέιν». Για την Τσέλσι η πρωτιά στη βαθμολογία αποτυπώνει και την κατάσταση της ομάδας του Αντόνιο Κόντε. Δεκατρείς σερί νίκες στην Premier δεν γίνονται κάθε ημέρα… Ο Πέδρο (μεσοεπιθετικός, 16/4) εξέτισε κι ο Μάτιτς είναι το φαβορί για να επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Φάμπρεγας, με γνώμονα την πιο συντηρητική τακτική που θα εφαρμόσει ο Ιταλός προπονητής.

Μέσα στο σερί τους, οι «μπλε» αποκλείστηκαν από τη Γουέστ Χαμ (2-1 εκτός) στο League Cup. Η τελευταία ήττα στο Πρωτάθλημα είναι πάλι από λονδρέζικη ομάδα (3-0 από την Άρσεναλ, στις 24/9). Η πρόσφατη παράδοση, με γηπεδούχο την Τότεναμ, τα έχει όλα. Όμως για τους «spurs» η προϊστορία κόντρα στην Τσέλσι (4-19-26), στα πιο πρόσφατα 49 ματς Premier, είναι κάκιστη. Όπως και η μία νίκη των φιλοξενούμενων στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στις δέκα τελευταίες «επισκέψεις» (1-5-4). Καμία ομάδα δεν έχει δεκατέσσερα σερί «τρίποντα» σε μία σεζόν (η Άρσεναλ το πέτυχε, το 2002, σε δύο περιόδους).

Η Τσέλσι έχει ατσάλινη ψυχολογία, η Τότεναμ όμως βρίσκεται σε επίσης καλή κατάσταση κι έχει ισχυρή παρουσία στην έδρα της. Η προοπτική της ισοπαλίας είναι δύσκολη. Ούτε στην Premier έρχονται πολλές εσχάτως, ούτε οι δύο ομάδες φέρνουν συχνά αυτό το αποτέλεσμα. Δεκαπέντε ματς, γενικά, έχει η Τσέλσι να φέρει «Χ» και στο Πρωτάθλημα από το 2-2 με τη Σουόνσι στην Ουαλία (στις 11/9). Είναι και το μόνο φέτος στην Premier. Οι «spurs» έχουν δέκα ματς, αντίστοιχα, σ’ όλες τις διοργανώσεις που μετέχουν. Από το 1-1 με την Άρσεναλ εκτός (στις 6/11).

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
04/01/2017 — 12:28 μ.μ.
Τότεναμ - Τσέλσι Χ3.3
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.3 132

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ