ANTI-BOOKER SPECIALIST
Γιάννης Μπίλιος

Ο Γιάννης Μπίλιος έχει περάσει τη ζωή του ως φίλαθλος και ως αθλητικός συντάκτης μέσα στον (εξαιρετικά μολυσμένο πια) «υδροβιότοπο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και από μικρός επεδίωκε να παίρνει ανάσες από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όχι ότι και εκεί είναι όλα αγγελικά πλασμένα, αλλά το τοπίο είναι πολύ πιο υγιές.


Με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ασχολείται και επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και το www.anti-booker.com θεώρησε ότι η γνώμη του έχει αξία και βαρύτητα. Κάθε Σαββατοκύριακο θα ρίχνει τη ματιά του σε όσα γίνονται στην Ευρώπη και θα καταθέτει την άποψή του. Μην περιμένετε μαντεψιές και «σίγουρα». Για μπάλα θα μιλάει, όχι για στοίχημα. Καλώς μας ήρθε!

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Προσωπικοί λόγοι με κράτησαν μακριά σας για ένα Σαββατοκύριακο, αλλά είμαι και πάλι εδώ με... ιταλικό μενού. Derby della Mole σήμερα στο πρώην «Κομουνάλε» του Τορίνο και ντέρμπι δεύτερης θέσης αύριο το βράδυ ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν.

Αρχή σήμερα στις 4 ώρα Ελλάδας με το Τορίνο-Γιουβέντους. Κλασικό ντέρμπι, από αυτά που ξέρεις πως μπορεί να δεις τα πάντα –και ειδικά τώρα που η «Τόρο» κάνει υψηλές, για τα δεδομένα της, πτήσεις στη Serie A, προσβλέποντας ακόμα και σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Γιούβε, με εξαίρεση την άνευ βαθμολογικού αντικρύσματος ήττα της με 2-1 στο παλιό της γήπεδο πριν από 20 μήνες, είναι αυτή που ως τώρα έκανε «κουμάντο» στην πόλη. Φαβορί είναι και σήμερα (με το... τίμιο 1,80 στην Sportingbet) αλλά μιλάμε για μια ομάδα που... δίνει δικαιώματα –όπως η πρόσφατη ήττα με 3-1 στην Τζένοα- και νομίζω πως η Τορίνο έχει τη δυνατότητα τουλάχιστον να μη χάσει σήμερα. Είναι εξάλλου αήττητη στην έδρα της σε επτά ματς (5-2-0).

Προσωπικά με... προκαλεί η ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που αγνοεί η Γιούβε και στις 15 έως τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος! Επιπλέον, πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που έχει να εμφανιστεί στο τορινέζικο ντέρμπι από το 2008. Η «ψαλίδα» ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεν μεγάλη, αλλά όχι στα... χαώδη επίπεδα άλλων εποχών, και δεν θα εκπλαγώ αν το Χ επανεμφανιστεί σήμερα.

Στην Sportingbet δίνει 3,60 και στο ημίχρονο 2,15. Το σκορ 1-1 πληρώνει 6,00, το under 1,727 και ο συνδυασμός ισοπαλία/under 2,5 πληρώνει 4,20.

Πολλή ισοπαλία βλέπω και στον μεγάλο αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν. Τα σέβη μου και την υπόληψή μου στην πολύ καλή ομάδα του Σπαλέτι, αλλά αυτό το 7/7 στην έδρα της παραείναι μεγάλο για τα «κυβικά» της και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σπάσει. Και κάτι άσοι τύπου 1,65 (Sportingbet) ανάμεσα σε ομάδες ισόβαθμες (αν όχι ισοδύναμες) δεν αξίζουν.

Απέναντι στην πολύ πειστική εφετινή Μίλαν (που ίσως πάει, όμως, στην πρωτεύουσα χωρίς τους Μπάκα και Μπουοναβεντούρα και θα πρέπει να κάνουμε... ρεπορτάζ μέχρι την ώρα που θα ποντάρουμε) νομίζω ότι θα είναι φυσιολογικό να διακοπεί αυτό το σερί. Ειδικά αν η πρωτοπόρος Γιουβέντους δεν νικήσει την Τορίνο σήμερα, η ισοπαλία δεν θα είναι μεγάλη ζημιά για κανέναν αύριο στο Ολίμπικο, καθώς η διαφορά των πρωταθλητών με τους διώκτες της δεν θα μεγαλώσει κι άλλο.

Πληρώνει και καλά το Χ, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα των δύο τελευταίων επισκέψεων των «ροσονέρι» στο Ολίμπικο το 2015 και το 2016. Το 4,00 σε ένα τόσο αμφίρροπο (βάσει βαθμολογίας τουλάχιστον) ματς είναι... πρόκληση και εγώ θα το τιμήσω. Σας το συνιστώ!

Επίσης, μιλάμε για δύο ομάδες με μέσο όρο 3,25 γκολ υπέρ και κατά στα συνολικά 30 ματς (15 έκαστη) που έχουν δώσει ως τώρα. Βλέπω δηλαδή ένα ματς που θα έχει γκολ, όσο κι αν είναι ισορροπημένο και υψίστης βαθμολογικής σημασίας. Βλέπω γκολ εκατέρωθεν (1,571) γκολ και στα δύο ημίχρονα (1,50) over 2,5 (1,533) και ίσως να πάει η... σούμα στα 4-5 γκολ (3,10). Πολύ ελκυστικό το 4,333 στο συνδυαστικό goal-goal/over 2,5.

Αυτά... Καλή Κυριακή και καλές επενδύσεις!



Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ