ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Φτάνει ένα… Hamburger!

Μ’ ένα μονό αποδεκτό και μία δυάδα με λίγα για πολλά, θα πορευτούμε το Σάββατο (10/12) στο anti-booker.com.

Αμβούργο – Άουγκσμπουργκ: Τα προβλήματα για τους γηπεδούχους παραμένουν σημαντικά, λόγω βαθμολογικής θέσης. Οι 7 βαθμοί και το γεγονός πώς δεν έχουν νίκη στο «Volksparkstadion» συνθέτουν μία δυσάρεστη κατάσταση για τον Μάρκους Γκίσντολ και τους παίκτες του. Βέβαια το 0-2 στο Ντάρμσταντ έδειξε ότι υπάρχει ζωή! Το σημαντικό είναι ότι μπήκε ένα γκολ νωρίς, το οποίο η άμυνα του Αμβούργου το υπερασπίστηκε. Κόστιτς και Γκρέγκοριτς βρίσκονται σε καλή κατάσταση (συνεργάστηκαν στο 0-1), με τον πρώην παίκτη της Άουγκσμπουργκ, Οστρζόλεκ, να τελειώνει το ματς στο 90’.

Είχαν προηγηθεί δύο εμφανίσεις, όπου οι βόρειοι είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους. Το 2-2 με τη Χόφενχαϊμ εκτός και το εντός 2-2 με τη Βέρντερ Βρέμης αποτελούν σεμινάρια… αυτοκαταστροφής! Με Άουγκσμπουργκ και Μάιντς δίνει «τελικούς» το Αμβούργο, πριν κλείσει το 2016 και μπει στη χειμερινή διακοπή στο εντός με τη Σάλκε. Ο Γκίσντολ δύσκολα θ’ αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα. Από τη μέση και μπροστά δεν έχει τόσο σοβαρά θέματα. Οστρζόλεκ και Σακάι αποτελούν δύο αμυντικούς μέσους με στοιχεία με σκληράδα και ποιότητα. Αν ανέβει ο Χόλτμπι θ’ αναδειχτούν ακόμη περισσότερο οι Κόστιτς και Γκρέγκοριτς.

Η Άουγκσμπουργκ είναι τέσσερα ματς αήττητη, με συγκομιδή 1 γκολ σε 270 αγωνιστικά λεπτά όμως! Τα τρία τελευταία, μετά το «διπλό» στο Ίνγκολσταντ (0-2), είναι ισοπαλίες. Καϊούμπι, Μπομπαντίγια, Φινμπόγκασον είναι εκτός. Παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις, ειδικά στο σκοράρισμα οι δύο τελευταίοι. Οι φιλοξενούμενοι τα καταφέρνουν καλά στο Αμβούργο, με σημαντικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, πάλι Δεκέμβριο μήνα, νίκησαν με 1-0 με γκολ του Μόραβεκ. Ο Ντιρκ Σούστερ δεν έχει γκολτζή διαθέσιμο κι αυτό είναι μείον για την Άουγκσμπουργκ. Αν δεν έρθει και τώρα η πρώτη νίκη εντός για το Αμβούργο, μετά το βελτιωμένο πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, η χρονιά θα εξελιχτεί σε… βουνό για τους «δεινόσαυρους». Λογικό σημείο ο «άσος».

Σαν σημείωση… Το ταμείο της στήλης δεν πηγαίνει καλά κι αυτό φαίνεται. Όπως γίνεται αντιληπτό περιττά ανοίγματα από εδώ και πέρα θ’ αποφεύγονται μέχρι να στρώσουμε κι αν στρώσουμε! Από το σαββατιάτικο πρόγραμμα ξεχώρισα συνολικά – πλην Αμβούργου – ακόμη πέντε αγώνες. Μία λογική δυάδα με προβλήματα τραυματισμών στα φαβορί όμως, την οποία δεν την προτείνω για τον λόγο αυτό. Δύο εκπλήξεις μεσαίου βεληνεκούς και μία μεγάλου, που αν έρθει θα πέσουν τα τσιμέντα. Απ’ αυτά βάζω ένα μικρό ποντάρισμα μόνο σε μία δυάδα με τις δύο μεσαίες εκπλήξεις: Ίνγκολσταντ και Βέρντερ Βρέμης. Μακάρι να ήταν καλύτερα τα πράγματα και να είχαμε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά η σεζόν δεν πηγαίνει καλά. Η Λειψία έχει μπόλικη τύχη, πρόκειται για καλή ομάδα, όμως ως τον άκρατο φαβοριτισμό υπάρχει απόσταση. Η Χέρτα είναι εξαιρετική στο Βερολίνο, αλλά η Βέρντερ ανεβαίνει και σε τέτοιες αποδόσεις παραδοσιακά την ποντάρω. Εννοείται ότι αυτά τα δύο σημεία στέκονται ολομόναχα, απλά το δικό μας ταμείο δεν είναι για μεγάλα ανοίγματα.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
10/12/2016 — 03:06 π.μ.
Αμβούργο - Άουγκσμπουργκ 12.3
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.3 230
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
10/12/2016 — 03:06 π.μ.
Ίνγκολσταντ - Λειψία 14.75
1-0
Χέρτα Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης 24.6
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 21.85 218.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ