ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σίτι και, επιτέλους, Βόλφσμπουργκ

Μόνο και μόνο από την προεπιλογή περίπου είκοσι σημείων που έκανε η στήλη, γίνεται αντιληπτό πόσο δύσκολο είναι να επιλεγούν τα κατάλληλα.

Να μπορέσουμε να τα παρουσιάσουμε και να τ’ αναλύσουμε όλα είναι δύσκολο, όπως επίσης να ρισκάρουμε και με ορισμένες σημαντικές εκπλήξεις που βλέπουμε με το ταμείο μας αρνητικό. Έγινε μία, εξαιρετικά, προσεκτική επιλογή και μένει ν’ αποδειχθεί αν η δουλειά πήγε καλά ή όχι. Όπως πάντα και παντού, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Βέβαια το ότι βγήκαν τόσες εκτιμήσεις στο διάβασμα του προγράμματος, σημαίνει ότι πιθανώς να βρισκόμαστε εμπρός από ένα καλό Σάββατο στοιχηματικά. Θα σταθούμε, για να μην υπάρχει ένα κείμενο «πιλάφι» που θα σας μπερδέψει, στους λόγους που μας οδήγησαν σε κάθε ποντάρισμα.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Αυτό που αρέσει στους Λονδρέζους είναι η συσπείρωση γύρω από τον προπονητή, που έκανε ξανά αστέρι πρώτου μεγέθους τον Πέδρο και κανονικό ποδοσφαιριστή τον Μόουζες. Το δυναμικό τους δεν είναι επιπέδου Σίτι, η οποία έχει τρία διαδοχικά 1-1 στο «Έτιχαντ» με ομάδες που θα μπορούσε να πάρει, τουλάχιστον, 7 βαθμούς! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, συνήθως, στα μεγάλα ματς βγάζει παίκτες και τακτικές σαν κρυφούς «άσους». Απέναντί του θα βρεθεί μία καλά στημένη άμυνα από τον Αντόνιο Κόντε, στην οποία το δύσκολο θα είναι να μπει το πρώτο γκολ. Αν αυτό γίνει, σε σημαντικό βαθμό, οι γηπεδούχοι θα έχουν πάρει προβάδισμα επιτυχίας. Ντε Μπράινε και Αγουέρο αποτελούν τα «κλειδιά» των «γαλάζιων». Η νίκη τους θα πονταριστεί.

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου: Να έχει μπει Δεκέμβριος και η VfL να ψάχνει ακόμη την πρώτη εντός έδρας νίκη! Η Χέρτα όσο ισχυρή είναι στο Βερολίνο, άλλο τόσο εκτός πρωτεύουσας κρίνεται προβληματική. Βαθμολογικά δεν είναι για τους «πράσινους» από τα ματς που μπορούν να χαρακτηριστούν ως ευκαιρίες. Αλλά εδώ που έφτασαν δεν γίνεται να προκύπτει διαχωρισμός αγώνων. Η Χέρτα είναι κακή εκτός έδρας κι εκεί πρέπει να «χτυπήσει» η Βόλφσμπουργκ. Ο Ιμπίσεβιτς είναι τιμωρημένος για τους φιλοξενούμενους κι αυτό σημαίνει 8 γκολ και 3 ασίστ από τα φετινά επιτεύγματα της ομάδας του! Ο «άσος» είναι η επιλογή.

Βέροια – Παναιτωλικός: Η απόσταση των δύο ομάδων είναι 5 βαθμοί. Ευμετάβλητη! Η ομάδα της Ημαθίας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στο σκορ, με 4 γκολ ενεργητικό στο Πρωτάθλημα. Μαζί με τον Ηρακλή έχει τη χειρότερη άμυνα (15 τέρματα). Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ν’ αντιμετωπίζει τους Αγρινιώτες ως κάτι περισσότερο απ’ αυτό που είναι. Στο «σπίτι» της κράτησε τον ΠΑΟΚ στο 0-0 και τον Παναθηναϊκό στο 1-1. Πρωταγωνιστεί σε κλειστά παιχνίδια. Τούτο με τον Παναιτωλικό είναι must win game. Της λείπει ο γκολτζής, αλλά και στον Παναιτωλικό πλην του Ουάρντα (4 γκολ) δεν υπάρχουν και πολλοί. Αξίζει η έκπληξη, ως σημείο ρίσκου.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Τα «σφυριά» μπαίνουν στο λονδρέζικο ντέρμπι, στο «Ολυμπιακό Στάδιο», με κακή παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ. Προέκυψαν τραυματισμοί τύπου Αντόνιο, που δεν είναι υπέρ της πίστης στη Γουέστ Χαμ. Περιμένουμε κάποια στιγμή τον Παγιέ να γίνει ο περυσινός και τον Λανσίνι να τον υποστηρίξει. Ο Βενγκέρ έχει θέματα (Ζιρού, Γουόλκοτ, Ελνενί, Καθόρλα) και η ενδεκάδα των «κανονιέρηδων» θα βγει με αρκετό κόπο. Ο Αλσατός τεχνικός μέτρησε έναν ακόμη αποκλεισμό από το League Cup. Βλέπει την ομάδα του να μην δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, αλλά να σκοράρει. Οι αποδόσεις στο «διπλό» δεν παίζονται ούτε στη… φυλακή! Η Γουέστ Χαμ έχει καλό υλικό, ο Μπίλιτς πιέζεται κι αξίζει σε τόσο υψηλές αποδόσεις την εμπιστοσύνη.

Λειψία – Σάλκε: Η αήττητη Red Bull κόντρα στην ανεβασμένη Σάλκε… Μεγάλο ματς για την Bundesliga. Ο Χούντελααρ είναι απουσία, όμως ο Τσούπο-Μότινγκ διαθέτει την ποιότητα να «χτυπήσει» στο κέντρο άμυνας της Λειψίας. Για να είμαστε ακριβολόγοι με την ψυχολογία των γηπεδούχων πρέπει να… παίξουν οι «βασιλικοί μπλε». Υπάρχει το δίλημμα του Βάιντσιρλ για Κονοπλιάνκα ή Μέιερ πίσω από τον Μότινγκ, με το σημαντικό πρόβλημα των φιλοξενούμενων να είναι το μαρκάρισμα του «σφαιράτου» Πόουλσεν και του παικταρά Φόρσμπεργκ. Αν χάσει η Λειψία για πρώτη φορά, θα είναι από ομάδα τύπου Σάλκε. Που παίζει εξαιρετικά την κόντρα και είναι «σφιχτή» (αν και όχι πάντα αποτελεσματική) εκτός έδρας. «Διπλό».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/12/2016 — 09:33 π.μ.
Mάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 12.24
1-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.24 112
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/12/2016 — 09:33 π.μ.
Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου 12.15
2-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.15 129
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/12/2016 — 09:33 π.μ.
Βέροια - Παναιτωλικός 13.5
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.5 70
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/12/2016 — 09:33 π.μ.
Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 14.85
1-5
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 4.85 97
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/12/2016 — 09:33 π.μ.
Λειψία - Σάλκε 23.85
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.85 115.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;