ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Με «Πανάθα» και Όιλερς…

Το ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ κι ένα ματς NHL στο στόχαστρο της στήλης στο anti-booker.com.

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός: Τιμούμε την Μπάμπεργκ και τη δουλειά του Αντρέα Τρινκιέρι στη γερμανική ομάδα. Πάλεψε στην πρεμιέρα της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη και θα μπορούσε να έχει κάνει τη ζημιά στη Φενέρμπαχτσε, από την οποία έχασε στον πόντο (67-66). Έβαλε 89 πόντους στην Ούνικς, κερδίζοντας με 89-86. Έδειξε ότι στην έδρα της θα είναι ανταγωνιστική και θα πάρει νίκες. Ο Παναθηναϊκός Superfoods, μετά την αυτονόητη επικράτηση επί της Ζαλγκίρις και την αλλαγή προπονητή, έκανε σπουδαία εμφάνιση στη Μόσχα. Οι Γιώργος Βόβορας και Διαμαντής Παναγιωτόπουλος παρουσίασαν σύνολο με βελτιωμένη ψυχολογία. Με ορθολογικά plays διεκδίκησαν στην πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης τη νίκη και το τελικό 81-77 οφείλεται στη διαιτησία και σε ορισμένες κακές επιλογές των «πράσινων» στο τέλος. Ο Τσάβι Πασκουάλ ντεμπουτάρει και είναι δύσκολο ν’ αλλάξει πολλά με δύο προπονήσεις. Όμως κράτησε το ελληνικό επιτελείο κι αυτό θα τον βοηθήσει πολύ. Περιμένουμε να δούμε έναν επιθετικό Παναθηναϊκό, ο οποίος αν προσέξει το περιφερειακό σουτ των Γερμανών έχει τη frontcourt να τους βάλει στα καλάθια κυριολεκτικά. 5-1 είναι η προϊστορία υπέρ του και το 2.30 της απλής νίκης (είτε στην κανονική διάρκεια, είτε σε ενδεχόμενη παράταση) δεν μπορεί να μην κριθεί ελκυστικό.

Έντμοντον Όιλερς – Ουάσινγκτον Κάπιταλς: Μία από τις χειρότερες ομάδες της National Hockey League, την περασμένη σεζόν, φαίνεται φέτος αναγεννημένη. Στην εξαιρετικά δύσκολη Western Pacific, το Έντμοντον πρωτοπορεί με 5-1-0. Δεν έχει αντιμετωπίσει τις φοβερές ομάδες και ίσως με τους πρωτευουσιάνους δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι ως τώρα, όμως επιτυχίες σαν το 3-1 επί του Σεντ Λούις και το 0-3 στο Ουίνιπεγκ δεν είναι μικρό πράγμα. Η Ουάσινγκτον στην, επίσης, απαιτητική Metropolitan της Ανατολής ψάχνει πατήματα και διάρκεια. Πέρυσι θα ήταν το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει άνετα τους Όιλερς. Φέτος, όμως, δεν είναι ό,τι κι αν λένε οι αποδόσεις. Οι Καναδοί σκοράρουν με καλά νούμερα (περίπου 4 γκολ ανά παιχνίδι). Έχουν να φτάσουν στα playoffs μία δεκαετία. Δεν μπορούν καν να ξεστομίσουν πώς αυτό θα γίνει τώρα, αλλά η αρχή τους είναι θετικότατη. Για τους Κάπιταλς το βασικό θα είναι ν’ ανακόψουν τον φρενήρη ρυθμό του Κόνορ ΜακΝτέιβιντ που έχει 4 γκολ και 5 ασίστ σε έξι αγώνες. Ο goaltender Τάλμποτ των Όιλερς, όσο καλές εμφανίσεις κι αν έχει κάνει, θα πιεστεί από την Ουάσινγκτον και ειδικά από τον Οβέτσκιν που σουτάρει από κάθε απόσταση. Ο Ρώσος έχει 3 γκολ και 1 ασίστ, τη στιγμή που κανένας παίκτης των φιλοξενούμενων δεν είναι σε σούπερ κατάσταση. Ok, μπορεί οι Καπς να ξυπνήσουν και να πάρουν το παιχνίδι εύκολα. Οι αποδόσεις, σε τιμές φαβορί, λίγο επάνω από 2.00 δεν είναι αντιπροσωπευτικές της φόρμας των δύο ομάδων. Αντίθετα, θα πονταριστεί το 2.17 της νίκης του Έντμοντον. Θα ρισκάραμε με την επικράτηση στο 60λεπτο, όμως κανένα φετινό ματς τους δεν έχει πάει παράταση. Οπότε αφήνουμε το 2.80 και υποχωρούμε στο 2.17, έτσι ώστε να είμαστε μέσα στο σημείο αν οι γηπεδούχοι νικήσουν στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
26/10/2016 — 12:44 μ.μ.
Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός 22.3
83-84
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.3 138
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
26/10/2016 — 12:44 μ.μ.
Όιλερς - Κάπιταλς 12.17
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.17 108.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ