ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Πρόωρος «τελικός» για τη Γιουνάιτεντ

Δεδομένο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση μη νίκης απέναντι στη Λέστερ, έχει να χάσει περισσότερα από εμάς που θα την ποντάρουμε! 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ: 6η αγωνιστική της Premier League και γύρω από τον Ζοσέ Μουρίνιο και την ομάδα του άρχισαν να συνωστίζονται προβλήματα. Στο League Cup ήρθε η πρόκριση απέναντι στην πιο αδύναμη Νορθάμπτον (1-3), με τον Πορτογάλο να χρησιμοποιεί 90λεπτο τον Ρούνεϊ που ήταν ξανά κακός. Δύσκολα ο Άγγλος επιθετικός θα είναι βασικός απέναντι στους Πρωταθλητές, πληρώνοντας τις άσχημες πρόσφατες εμφανίσεις του.

Δεν αποκλείεται να επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός έναν διαφορετικό σχηματισμό, με τον Ζλάταν στο κεφάλι και δίπλα του Ράσφορντ και Μχιταριάν, με τον Πογκμπά να παίρνει έναν πιο ξεκάθαρο ρόλο στη μεσαία γραμμή με Κάρικ και Ερέρα. Ο Μάικλ Κάρικ δεν έχει λάβει, φέτος, φανέλα βασικού σε κανένα ματς Premier και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί με τις «αλεπούδες». Οι ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (1-2), Φέγενορντ (1-0) και Γουότφορντ (3-1) έχουν δημιουργήσει κατάσταση ανάγκης στο Μάντσεστερ, με τον Μουρίνιο να μετρά 12 ήττες στα τελευταία 23 ματς Πρωταθλήματος στους πάγκους των Γιουνάιτεντ και Τσέλσι!

Για να φτάσει τις 12 ήττες, ακριβώς πιο πριν, στις Λίγκες που εργάστηκε χρειάστηκε να περάσουν 110 αγώνες… Γίνεται αντιληπτό πώς βιώνει μία κατάσταση όχι πρωτόγνωρη, αλλά από εκεί που άφησε τους «μπλε» του Λονδίνου πέρυσι! Όσον αφορά τον Κλαούντιο Ρανιέρι είδε την ομάδα του μεσοβδόμαδα να μένει εκτός League Cup, με τρόπο άσχημο αφού προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Τσέλσι που πέρασε στην παράταση με 2-4. Είχαν προηγηθεί δύο «τριάρες» για τους φιλοξενούμενους, με Κλαμπ Μπριζ (0-3) στο Europa League και Μπέρνλι (3-0).

Ο Οκαζάκι έχει τραυματισμό και λογίζεται αμφίβολος, αλλά και πάλι ο Σλιμανί θα ήταν βασικός πλάι στον Βάρντι. Το φοβερό είναι πώς ο Ιταλός προπονητής είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία ματς με αντιπάλους ομάδες του Μουρίνιο, έχοντας 2-2-0 απολογισμό! Η Λέστερ έχασε τρία παιχνίδια όλη την περυσινή σεζόν και φέτος έχει ήδη δύο ήττες. Σίγουρα δεν θα είναι η ίδια και με γνώμονα το κίνητρο των «red devils» στο «Old Trafford» το 1.75 του «άσου» δεν περνά απαρατήρητο.

Από το πρόγραμμα της Κυριακής (25/9) σαν συμπλήρωμα θα παιχτεί ο «άσος» του ΠΑΟΚ στο 1.38, απέναντι στην προβληματική Ξάνθη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι δεδομένο για κανένα φαβορί, ωστόσο ο «Δικέφαλος» έχει την ποιότητα, την έδρα και τη σοβαρότητα – συν του στόχου να φτάσει τους ανταγωνιστές του για τον τίτλο, σβήνοντας οριστικά το αρχικό -3 – να πάρει τους βαθμούς με αντίπαλο χαμηλότερου βεληνεκούς. Για τους φιλοξενούμενους δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου, τουλάχιστον επίσημα.

Η ήττα από την ΑΕΚ μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος, όσο καλός κι αν φέτος ο Πανιώνιος, όμως, το 0-2 των «Πηγαδίων» δεν ήταν. Με καμία διάθεση, τέλος, «υποστήριξης» στη Σάλκε το 2.50 απέναντι στη Χόφενχαϊμ για την πρώτη νίκη στην Bundesliga, το συναντάμε συγκυριακά. Οι «βασιλικοί μπλε» ούτε με την Κολωνία ήταν κακοί, προηγήθηκαν, θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι, όμως τελικά ηττήθηκαν με 3-1 μέσα στο Γκενζελκίρχεν. Έχει ρίσκο η στήριξή τους… Με την ελπίδα πώς ορισμένα προβλήματα, σοβαρά βέβαια, ψυχολογικής φύσης που έχουν θα τα ξεπεράσουν.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
24/09/2016 — 12:10 π.μ.
Μάντσεστερ Γιουν. - Λέστερ 11.75
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 1.75 105
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
24/09/2016 — 12:10 π.μ.
ΠΑΟΚ - Ξάνθη 11.38
0-0
Χοφενχάιμ - Σάλκε 22.5
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.45 138

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ