ANTI-BOOKER SPECIALIST
Γιάννης Μπίλιος

Ο Γιάννης Μπίλιος έχει περάσει τη ζωή του ως φίλαθλος και ως αθλητικός συντάκτης μέσα στον (εξαιρετικά μολυσμένο πια) «υδροβιότοπο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και από μικρός επεδίωκε να παίρνει ανάσες από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όχι ότι και εκεί είναι όλα αγγελικά πλασμένα, αλλά το τοπίο είναι πολύ πιο υγιές.


Με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ασχολείται και επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και το www.anti-booker.com θεώρησε ότι η γνώμη του έχει αξία και βαρύτητα. Κάθε Σαββατοκύριακο θα ρίχνει τη ματιά του σε όσα γίνονται στην Ευρώπη και θα καταθέτει την άποψή του. Μην περιμένετε μαντεψιές και «σίγουρα». Για μπάλα θα μιλάει, όχι για στοίχημα. Καλώς μας ήρθε!

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΖΛΑΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟν ΛΟΓΟ!

Τρίτη αγωνιστική σήμερα σε 5ο και 6ο όμιλο και πλέον ολοκληρώνεται το παζλ των νοκ-άουτ που αρχίζουν το Σάββατο. Κι αν στον πέμπτο τα πράγματα είναι απλά, με την Ιταλία πρώτη και με το Βέλγιο να θέλει μόνο ένα βαθμό για να βγει δεύτερο, στον έκτο μπορεί να έχουμε ανατροπές.

Όχι «μπορεί». Θα έχουμε. Η Πορτογαλία θα νικήσει την Ουγγαρία (στις 7 ώρα Ελλάδας στη Λιόν) και θα περάσει πρώτη. Κι επειδή περιμένω να νικήσει με μεγάλο σκορ, θα βγει πρώτη ακόμα και αν ισοβαθμήσει με την Ισλανδία στους 5 βαθμούς. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει οι Ισλανδοί να έχουν νικήσει την Αυστρία, κάτι που το θεωρώ δύσκολο. Και ακόμα πιο δύσκολο βρίσκω να κερδίσουν με καλύτερο σκορ από αυτό των Πορτογάλων, ώστε να τους περάσουν στην ισοβαθμία με τη διαφορά τερμάτων.

Ναι, εντάξει, η Πορτογαλία πάσχει στον εκτελεστή που θα δώσει λύση όταν ο Κριστιάνο «μπουκώνει». Αλλά παράγει όπως λίγες ομάδες. Και ο Κριστιάνο είναι πάντα εδώ, έτοιμος για το ξέσπασμα. Και είναι και λίγο αφύσικο αυτό που συμβαίνει με την Πορτογαλία, με ένα γκολ σε 33 τελικές, εκ των οποίων οι 16 εντός εστίας.

Θα τα... πληρώσει η Ουγγαρία τα σπασμένα. Θα χάσει από ημίχρονο (2,10 στη Sportingbet) δε θα σκοράρει, μπορεί να δούμε και κανένα over 2,5 (2,20) με no goal, ενώ δεν αποκλείω 4-5 γκολ (4,80), ειδικά αν τελικά σκοράρουν οι Ούγγροι που επιμένω ότι δεν το βλέπω. Θα σκοράρει ο Κριστιάνο (3,25 για πρώτο γκολ) ίσως και χατ-τρικ (10,00) θα έχουμε γκολ και στα δύο ημίχρονα (2,00) και θα έχουμε πέναλτι (4,20).

Τρεις ώρες αργότερα, στη Νις, το Βέλγιο είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά απέναντί του έχει μια ομάδα που δεν μπορεί να είναι τόσο κακή, ώστε να έχει γράψει αρνητική ιστορία στη διοργάνωση με μηδέν (!) τελικές εντός εστίας στα πρώτα δύο ματς. Ποντάρω πολύ στο εγώ του (αόρατου προς το παρόν) Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς που πρέπει να «σημαδέψει» ένα ματς της ομάδας του (2,90 να σκοράρει μέσα στο 90 λεπτο) και δεν αποκλείω ακόμα και να δούμε σήμερα τον άσο του 5,20 (sportingbet). Κι αν τον «φοβάστε», πάμε στο 1,95 της διπλής ευκαιρίας στο 1Χ.

Θεωρώ ότι η συνολική ανωτερότητα του Βελγίου θα τού δώσει στο τέλος αυτόν τον ένα βαθμό που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση. Μπορεί να μην αποκλείω τον άσο, αλλά αν έπρεπε να διάλεγα ένα αποτέλεσμα, αυτό θα ήταν ισοπαλία (3,40 στην Sportingbet) με γκολ εκατέρωθεν (2,05). Για κάποιο λόγο βλέπω και over 3,5 γκολ (4,00). Είπα και στην αρχή: περιμένω τον Ιμπραήμοβιτς να βάλει τη σφραγίδα του σε έναν αγώνα και να ανεβάσει το επίπεδο της βραδιάς, αν όχι να την καθορίσει. Καλημέρα σας!


Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ